Nytårskoncert

Bælum Kirke
Kasia Bis Christiansen, Margrethe Smedegaard og Natasha Kutsko Jensen
Gratis

Kom og vær med til at fejre det nye år med pomp og pragt, når Bælum Kirke indbyder til en festlig nytårskoncert med ”Wienervals & Stjernedrys”.

Kirkens organist, Natasha Kutsko Jensen, som også er uddannet pianist, vil sammen med violinist Kasia Bis Christiansen og sopran Margrethe Smedegaard traktere med et program, som leder tankerne hen på nytårskoncerten i Wien. Man vil bl.a. kunne høre numre af Strauss og Léhar – wienervals og operette – krydret med lidt dansk H.C. Lumbye, for Champagnegaloppen hører sig også til.

Alle tre musikere er konservatorieuddannede og er både aktive som solister og kammermusikere.

Kasia Bis Christiansen har bl.a. spillet i symfoniorkestre i Polen, USA og Danmark. Margrethe Smedegaard har været solist med flere af landsdelsorkestrene – bl.a. Aalborg Symfoniorkester og Ensemble MidtVest. Og Natasha Kutsko er en ofte benyttet akkompagnatør i mange forskellige sammenhænge.

De tre musikere glæder sig til at spille i Bælum Kirke og dele deres passion for wienermusikken med et forhåbentligt veloplagt publikum!