Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert i Skibsted Kirke

Torsdag d. 24. november 2022, kl. 19:00
Skibsted Kirke, Skibstedvej 32, 9293 Kongerslev
Øster Hornum Kirkes Rytmiske Kor
Gratis

Kom og oplev Øster Hornum Kirkes Rytmiske Kor, som vil synge julen ind i Skibsted Kirke.

Koret har eksisteret i 14 år og er tilknyttet Øster Hornum Kirke, hvor koret medvirker til gudstjenester, koncerter og til forskellige lokale arrangementer. Rytmiske kor synger primært gospel på engelsk, men gospel i bred forstand, og både indenfor den amerikanske og skandinaviske tradition.

Med sig har koret musikalsk opbakning i et rutineret band, bestående af Jais Poulsen på tommer og percussion, Søren Jensen på elbas og kontrabas, og Sune Bendsen er pianist og korleder.

Efter koncerten serverer Skibsted menighedsråd et glas vin og kransekage i våbenhuset.